23948sdkhjf

Mærsk og MSC dropper storstilet alliance

Den såkaldte 2M-alliance mellem MSC og Mærsk bliver ikke forlænget, når den udløber i januar 2025

I en fælles pressemeddelelse fra MSC og Mærsk oplyser de to rederier, at deres fælles alliance - også kaldet 2M ikke bliver forlænget, når den udløber i januar 2025. 

Aftalen blev indgået i 2015 og gave de to rederier mulighed for at udnytte ledig kapacitet på hinandens skibe.

I den fælles erklæring siger CEO Vincent Clerc fra A. P. Møller - Mærsk og CEO Søren Toft fra MSC:

- MSC og Mærsk erkender, at meget har ændret sig, siden de to virksomheder underskrev den 10-årige aftale i 2015. Afbrydelsen af ​​2M-alliancen baner vejen for, at begge virksomheder kan fortsætte med at forfølge deres individuelle strategier.

Og videre:

- Vi har sat stor pris på partnerskabet og ser frem til et fortsat stærkt samarbejde i resten af ​​aftaleperioden. Vi er fortsat fuldt ud forpligtet til at levere 2M-alliancens tjenester til kunder hos MSC og Mærsk.

Selskaberne oplyser endvidere, at ophævelsen af alliancen ingen umiddelbar indflydelse får på de tjenester, der leveres til kunder, der bruger 2M handler. Hver virksomheds kundeteams vil kommunikere med deres respektive kunder for at støtte under og efter udfasningen af ​​2M-alliancen, hedder det i meddelelsen.

Da alliancen blev indgået i 2015 skete det for at sikre konkurrencedygtige og omkostningseffektive operationer på Asien-Europa, Transatlantic og Transpacific.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109