23948sdkhjf

Wilhelmsen overtager danske Navadan

De danske specialister i rensning af tank- og lastrum, Navadan, er netop solgt til norske Wilhelmsen

Det bliver norske Wilhelmsen Ship Services, der kommer til at skrive næste kapitel i udviklingen af Navadan, der er specialister i at rense tank- og lastrum på skibe. Navadan er etableret i 1995 og overtaget af Peter Krogh i 2011 med et ønske om at udvikle selskabet yderligere.

Debut og erfarne cirkusheste i messemanegen

- Navadan er en stærk aktør i den kommercielle shippingindustri, og vi har over de sidste 25 år formået at opbygge en unik position inden for tank- og lastrumsrensning. Vi er stolte af det, vi har opnået indtil nu. Der er dog endnu større potentiale for vækst i vores marked, og det er den vej, vi ønsker at gå, siger Peter Krogh til Søfart i forbindelse med salget.

Navadan forventer 50 pct. vækst i 2014

Navadan vil bevare sit varemærke og fungere som et fuldt ejet datterselskab af Wilhelmsen Ships Service efter gennemførelsen af transaktionen, der forventes afsluttet i første kvartal af 2023.

- Wilhelmsen er den foretrukne køber, da de er en maritim aktør, som har de kompetencer og ressourcer, som Navadan har brug for, så vi kan vækste endnu mere. Deres globale maritime distributionsnet er et godt match, og det giver os de udviklingsmuligheder, som vi ønsker at opnå, uddyber Peter Krogh

Også i Wilhelmsen er de glade for det nye medlem af den maritime familie.

- Navadan har opbygget en stærk position som eksperter inden for deres felt. Derudover kan vi rigtig godt lide deres måde at arbejde på med korte leveringstider og hurtige leveringer understøttet af et netværk af underleverandører. Dette er et yderst komplementært match for os, og jeg ser virkelig frem til at gennemføre denne transaktion for at fortsætte med at vokse begge virksomheder sammen, siger Kjell André Engen, direktør for Wilhelmsen Ships Service til splash247.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Brancheorganisation vender tomlen nedad efter melding om havvindprojekter på standby
Dørene til et nyt grønt Nordsøeventyr er nu åbne
Kinesisk havnetogt er gået i stå
Varm velkomst til ny miljøminister: Stop sejlads med scrubbere
Aarhus Havn: V vil kun have halv udvidelse
Ny klasse af el-hybride CTV’ere kontraheret i Singapore
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Transportmagasinet
Jern & Maskinindustrien
Motor-magasinet
Nordiske Medier DK
EnergyIslandNews

Send til en kollega

0.141