23948sdkhjf

Adstadigt var tempoet, da gigant-nacelle skulle ned til havnen

Tempoet var adstadigt, men det gik støt derudaf, da transporten af den mere end 200 tons tunge nacelle til Vestas nye mølle i testcentret blev kørt fra Hanstholm Havn til Østerild

Klokken lidt før 15 var blokvognen med den mere end 200 tons tunge nacelle til Vestas nye mølle i Det Nationale Testcenter for store vindmøller meget tæt på at være fremme.

Den 12 meter brede transport, der blev trukket af to store lastbiler, var svinget fra Gl. Aalborgvej og ind på Testcentervej - grusvejen der leder op til møllestandpladserne i testcentret.

- Herfra går det ligeud på opløbsstrækningen, siger Gert Overgaard Madsen, leder af den store transport, der er udført af vognmandsfirmaet Torben Rafn A/S.

- Alt er gået efter planen, siger Gert Overgaard Madsen om den del af transporten, der startede da nacellen, på blokvognen forspændt to lastbiler samt seks følgebiler klokken 11.08 tirsdag formiddag satte hjulene på offentlig vej.

Inden det skete, havde der været, hvad Gert Overgaard Madsen kalder et "lille bump på vejen". Da transporten lidt efter klokken ni tirsdag morgen satte sig i bevægelse langs kajen på Hanstholm Havn, havde den ikke bevæget sig mange meter, før den stod stille.

Det blev iagttaget af ganske mange tilskuere, som var mødt frem på havnen for at følge den spektakulære transport på tæt hold.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Tal for alternativer til forkætret havneudvidelse i Aarhus er nu klar
DEBAT: Store overdrivelser i beskæftigelsestal bruges til at retfærdiggøre milliardtilskud
Alle kan trænge til en overhaling - også Esvagt Connector
Haenyeo - Havets kvinder på M/S Museet for Søfart
Beskyldes for at overdrive beskæftigelsestal: Vi genkender ikke billedet
Få år gammel færge ligger fortsat stille efter ukendt havari
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Transportmagasinet
Jern & Maskinindustrien
Motor-magasinet
Nordiske Medier DK
EnergyIslandNews

Send til en kollega

0.157