23948sdkhjf

CMA CGM: Normale fragtrater kommer hurtigere

De faldende fragtrater er også noteret i det franske rederi CMA CGM, der dog alligevel kan notere en omsætningsfremgang for 3. kvartal

På trods af afmatningen i fragtmarkedet kan det franske rederi CMA CGM notere fremgang i regnskabet for 3. kvartal. Omsætningen landende på lige under 20 mia. USD og driftsresultatet landende på 9,15 mia. USD. Begge tal er betydeligt højere end for samme periode sidste år, men set i forhold til 2. kvartal er omsætningsfremgangen kun på godt 2 procent, mens der for indtjeningen er tale om et direkte fald på 4,6 procent i forhold til 2. kvartal. Det skriver Marketwire.dk.

Ifølge rederiet er udsigterne dog langt fra lyse og henviser til både høje energipriser, den geopolitiske situation samt den stigende inflation, der påvirker forbrugernes købeevne.

- Koncernen venter derfor at se en hurtigere tilbagevenden til mere normale fragtrater i fjerde kvartal og lavere marginer. Koncernen følger derfor nøje de geopolitiske udviklinger og deres potentielle indvirkning på de økonomiske udsigter, men er ikke desto mindre sikker på sin finansielle styrke og evne til at tilpasse sig det usikre miljø, skriver CMA CGM ifølge Marketwire.dk.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.101