23948sdkhjf

Svendborg-firma vil vækste og samarbejde i Esbjerg

SH Group har i en årrække været til stede på Esbjerg Havn, og her ser man også store muligheder i de mange nye aktiviteter i Esbjerg

Med et halvt hundrede timelønnede medarbejdere og 14 i projektledelsen i Esbjerg kontoret, er man godt rustet til en øget aktivitet fremover hos firmaet SH Group, der laver mange forskellige forgreninger af tekniske løsninger til marine og offshore-industrien.

Selskabet SH Group blev grundlagt i Svendborg i 1974, hvor man fortsat har hovedkontor, og desuden med afdelinger i Odense havn (Lindø), Frederikshavn, København og Esbjerg. Firmaet er specialiseret i udvikling og implementering af tekniske løsninger, produktion og servicering af ventiler - hydrauliske, elektriske, mekaniske, samt grønne systemløsninger til energi, offshore, marine, vind- og industriformål.

Vi har jo store kompetencer, som kan indkaldes til at løse konkrete opgaver og til at indgå i diverse projektsamarbejder. Her har vi stor viden at trække på i koncernen Kenneth E. Kej, Service manager, SH. Group, Svendborg

Tror på Esbjerg

I SH Group er troen på Esbjerg som et højaktivitetscenter stor. Det forklarer Kenneth E Kej, der er service manager i hovedkontoret i Svendborg. Han har været i firmaet i 21 år. Med en baggrund som maskinarbejder, og har arbejdet sig op i virksomheden, samtidig med at virksomheden er vokset til 156 funktionærer og ca. 400 medarbejdere plus det løse:

- Der er slet ingen tvivl om, at det kommer til at gå endnu stærkere her i Esbjerg. Det fremgår ligesom af alle fremskrivninger og de planer, der ligger for udvidelsen af aktiviteterne i havnen, siger han til Søfart.

Firmaet satser hårdt på samarbejder med andre virksomheder, og ikke mindst også på at bruge de inhouse kompetencer man har i firmaets forskellige afdelinger:

- Vi har jo store kompetencer, som kan indkaldes til at løse konkrete opgaver og til at indgå i diverse projektsamarbejder. Her har vi stor viden at trække på i koncernen, siger Kenneth E. Kej.

Core business

Smart Engineering er en del af firmaets DNA. Og det beror på, at man tager sin erfaring med sig ind i arbejdet med nye ting. Man skal ikke spørge Kenneth E. Kej forgæves, før superlativerne kommer i en lind strøm: 

- Det er vores passion at levere intelligente løsninger med viden i produktet som holder, og som samtidig er til at betale for vores kunder. Mens vi kigger ud og identificerer markedets behov, er vi drevet af tanken om at knække de hårdeste nødder og finde bedre, klogere løsninger for vores kunder. Gøre det umulige muligt, og finde innovative idéer, hvor der ikke findes løsninger i dag. Vores styrke er at sætte kendte elementer sammen på en helt ny måde. Evnen til at arbejde sammen som et netværk af forskellige kompetencer gør, at vi kommer frem til løsninger, der ikke alene forandrer vores kunders forretning, men også sætter nye standarder i markedet, siger han og fortsætter:

- Og så har vi altid ja-hatten på, når vi får en ny opgave. Vores motto er, at det kan vi hélt sikkert løse, selvom vi ikke har gjort det før, siger Kenneth E. Kej.

Også klar til Forsvaret

Firmaet har erfaringer med at arbejde for Forsvaret, og her er den nye status som NATO-havn i Esbjerg jo en mulighed, som man ser som realistisk:

- Der kan sagtens komme opgaver, der skal løses her, så det er vi også klar til, siger Kenneth E. Kej.

Ellers arbejder firmaet med service og det gælder blandt andet rederier som Mærsk og Esvagt, der begge opererer fra Esbjerg. Firmaet har blandt andet stået for installationen af et SCR-anlæg (katalysator, red) på Mærsk Resolute. Bare for at nævne nogle af de store. Men det gælder også landbaserede anlæg, hvor vi har en del industri kunder i og omkring Esbjerg.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Rådet for Grøn Omstilling: Det bliver 'wild west', hvis miljøovervågningen stopper
Scandlines forstærker leje i Rødby til emissionsfri færge
Covid-19 afbryder krydstogt til Bali
Søofficer idømt bøde for at kysse aspiranter på skoleskib
Sejlede hele verden rundt med ØK-skibe
Så har Næstved Havn fundet sin ny havnedirektør
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Transportmagasinet
Jern & Maskinindustrien
Motor-magasinet
Leder IDAG
Kommunefokus

Send til en kollega

0.187