23948sdkhjf

Maritim udstyrsleverandør får nye ejere

Udstyrsleverandøren DEMP har netop fået nye ejere og er blevet udskilt fra moderkoncernen Square1 Nordic

Danish Engineering & Marine Power (DEMP) er blevet solgt til Rasmus Malte Nielsen og Henrik Munk Andersen. Alle DEMP’s aktiviteter fortsætter som hidtil og bliver nu håndteret fra Strandby. Rasmus Malte Nielsen og Henrik Munk Andersen ejer ligeledes Ostergaard Marine Service A/S, som holder til samme sted som DEMP, oplyser administrerende direktør i Square1 Nordic, Mikkel Engsbro, i en meddelelse.

Salget sker for at fokusere Square1 Nordic’s aktivitetsprofil i forhold til aktiviteterne i de andre selskaber i Square1 Nordic gruppen, oplyser Mikkel Engsbro, der har kendt Henrik og Rasmus igennem mange år i den maritime branche.

- Jeg er ikke i tvivl om, at de er de rette til at videreføre DEMP og revitalisere brandet. De har igennem mange år bevist deres evner til at servicere både danske og udenlandske kunders behov for god service og originale reservedele, påpeger han i meddelelsen.

Rokade i bestyrelsen

I forbindelse med salget af DEMP bliver der en mindre rokade i Square1 Nordic’s bestyrelse, bestyrelsesmedlem Jørgen Frost er fratrådt og bestyrelsesformand Gary Griffith bliver menigt medlem sammen med Mikkel Engsbro. Ny bestyrelsesformand bliver Kim Skaarup.

- Vi er meget glade for at byde Kim velkommen til Square1 Nordic. Kim kommer med stor erfaring fra mange år i international shipping og ikke mindst som CEO for ShipServ, verdens største maritime handelsplatform. Han vil styrke vores kompetencer og fortsætte den vækststrategi vi har lagt for Square1 Nordic, uddyber Mikkel Engsbro.

Square1 Nordic blev etableret i 2020 og fungerer som fælles platform for udvikling af maritime selskaber og er i dag ejer eller medejer af Marine Technic, MariTeam, GNC Marine og TRIFU.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11