23948sdkhjf

Mærsk køber norsk sikkerhedscenter

Rederiet A.P. Møller – Mærsk oplyser, at de vil købe norske ResQ for at styrke Mærsk Trainings tilbud inden for sikkerhedstræning og beredskab

ResQ leverer tjenester og ekspertise inden for sikkerhedstræning og beredskab fra fem lokationer i Norge. Selskabet har 67 ansatte og kan tilbyde kunderne over 70 forskellige kurser, mens krisestyringsdelen består af et komplet beredskabsopsætning, som kan tilpasses kundens behov og håndtere alle aspekter af en nødsituation.

Det norske selskab bliver en del af Maersk Training, og skal være med til at realisere målsætningen om at gøre divisionen til den førende uddannelsesudbyder med end-to-end services på tværs af Nordsøregionen.

ResQ samarbejder allerede med Maersk Training og CEO i Maersk Training David Skov ser frem til at få det norske selskab endnu tættere på.

- En sammenlægning af vores forretninger vil styrke vores ydelser til kunderne markant. Sammen kan vi levere et komplet end-to-end-tilbud og videreudvikle vores krisehåndteringstjenester til digitale platforme, som vil give os mulighed for at ekspandere til andre industrier såvel som til internationale kunder, siger han i forbindelse med offentliggørelsen af købsinteressen.

David Skov peger desuden på, at der med udbygning af offshore-industrien med vedvarende energi som fx. flydende vind, hybridplatforme, tidevandsenergi og energilagring nu er en bred vifte af fremtidige udviklingsmuligheder

- Denne udvikling vil kræve nye procedurer for kunderne om sikkerhedstræning, nødberedskab og operationelt beredskab. Med opkøbet af ResQ kan Maersk Training tilbyde alt dette til offshore-industrien inden for vedvarende energi i Norge, siger han.

Købssummen er oplyst til at være godt 180 mio. kroner, og den endelige handel er betinget af  myndighedernes godkendelse.

Læs også: Maersk Training forventer hårdt år efter nyt underskud

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141