23948sdkhjf

Folkemødet: Bolværksmatroser ser længselsfuldt på deres skib

Mariann, Astrid og Rasmus sidder på kajen og kigger ud over Allinge Havn. De sidder på bolværket foran det skib, der plejer at sejle dem og gæster ud til Ungdomsøen i Øresund.

De er, som mange unge under 30 år, engageret i de aktiviteter der foregår på det gamle Middelgrundsfort, som de sidste par år har gennemgået en gevaldig renovering med penge fra A.P Møller-fonden og Nordea-fonden. 

De tre unge har arbejdet på øen i et års tid, men i denne uge er de på Folkemøde, hvor der er 2.500 events fordelt på 3-4 dage. 

Skibet, de sidder foran, er Bjørnsholm. Det er sejler fra København, fordi det har taget hyre som mødested for et af de mange lobby- og pr-bureauer, som holder debatter for deres kunder og samarbejdspartnere. Selv om det hedder 'folkemøde', så er det ikke hele folket, der er velkomne til alle møder, debatter og aftensfester hos Rud-Petersen, som har lejet Bjørnsholm.

Og derfor må Mariann Burup på 22 år, Astrid Lundsgaard på 27 år og Rasmus Sandorff på 20 år forhale sig til bolværket - men det hygger de sig nu ogs fint med. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.156