23948sdkhjf

1.700 unge søger 85 sommerjob

Også til en række faste job står hele 350 ansøgere i kø.

Det er travle dage i rederiets Forseas HR-afdeling. Sommerpersonalet er ved at blive rekrutteret til den kommende højsæson, og ansøgningerne strømmer ind. 

Hele 1.700 jobhungrende sommerarbejdere dyster om de cirka 85 pladser til servicefunktioner i caféen, butikken, restauranten og terminalen.

Nogle bliver, og andre kommer tilbage år efter år under deres studier Åsa Linde Tornée, Head of Human Resources hos Forsea

– Vi er stolte over at kunne tilbyde det første rigtige sommerjob til mange unge i lokalområdet. Nogle bliver, og andre kommer tilbage år efter år under deres studier. Vores medarbejdere er vores rygrad, der giver alle rejsende en unik oplevelse, siger Åsa Linde Tornée, Head of Human Resources hos Forsea, i en pressemeddelelse.

Ud over de mange sommerjob, der i øjeblikket er under behandling, foretages der også nyansættelser til en række andre funktioner. Også her er der stor interesse, og der er modtaget mere end 350 ansøgninger til stillinger som supervisor, teamledere, havnekoordinator, skibsassistenter, ubefarne skibsassistenter og kokke.

– Medarbejdertilfredsheden er høj, viser vores personaleundersøgelser, og arbejdspladsen er både multikulturel og dynamisk. Vores opgave med at forbinde regionen er ikke kun gennem hyppige ture over sundet, men også gennem alle de mange forskellige job, vi tilbyder, siger Kristian Durhuus, adm. direktør i Forsea.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.131