23948sdkhjf

Mærsk omdøber nyerhvervelse - næsten

Da A.P. Møller-Mærsk for nyligt offentliggjorde deres rekordresultat for 2021 oplyste de også om købet af logistikselskabet Pilot Freight Service, der nu har fået nyt navn.

A.P. Møller-Mærsk vil styrke sin position på hele logistikkæden og ikke kun søtransporten, så derfor overtog selskabet tidligere i år det amerikanske, logistikselskab Pilot Freight Services, der har specialiseret sig i voluminøse transporter. Prisen for selskabet var omkring 12 mia. kroner og ifølge selskabet er handlen netop blevet godkendt af myndighederne.

Læs også: Logistik-køb i milliardklassen: Mærsk handler igen

Det har Mærsk fejret ved at omdøbe deres nyerhvervelse til Pilot - A Maersk Company. Det oplyser selskabet i en meddelelse.

- Vores kunder ønsker, at vi skal accelerere hastigheden i deres forsyningskæder, fjerne overdragelser og konstant forbedre deres end-to-end omni-channel forretningsmodel for at nå deres økonomiske vækstmål. Pilots ekspertise og eksisterende infrastruktur sætter os i stand til at nå disse mål ved at skabe mere agile og smidige forsyningskæder, der kan betjene kunderne, som de ønsker at blive betjent, forklarer Narin Phol, der er adm. dir. for Maersk North America i meddelelsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.156