23948sdkhjf

Leman giver comeback til gammel "transport-ven" mellem Kina og Europa

Krigen i Ukraine og covid-udbrud i Kina har fået danske Leman til at give comeback til en transportløsning mellem Kina og Europa, der ellers ikke har været attraktiv på prisen længe. 

Transportløsningen bliver en kombination af luft- og søfragt. Det sker som en reaktion på nedlukninger af blandt andet nedlukninger af kinesiske byer, aflyste internationale flyvninger og lukningen af både jernbane- og lastbilløsninger mllem Kina og Europa. 

Det oplyser Leman i en meddelelse.

- Derfor tilbyder vi vores kunder at drage fordel af vores professionelle netværk og ekspertise med fleksible rutemuligheder og global dækning via strategiske sø-luft-hubs i Dubai, Singapore og Seoul, som er den ideelle kombination af både hastighed og pris, lyder modsvaret på udfordringerne hos Leman. 

Løsningen bliver eksemplificeret ved en import fra Kina, der fragtes via søfragt til Dubai, hvorefter den flyves til Nordeuropa. 

- Dette reducerer både omkostningerne sammenlignet med fly- og transittid sammenlignet med havet. En klar win-win for vores kunder, som vi vil være meget interesserede i at arrangere, lyder det hos Leman.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079