23948sdkhjf

Maritime tech-virksomheder danner partnerskab

Nyt samarbejde mellem Coach Solutions og Veson skal skabe mere effektive arbejdsgange og optimere rederiernes operationelle drift

Coach Solutions og Veson Nautical har i dag offentliggjort, at de fremover vil indgå i et strategisk partnerskab.

Formålet er at integrere Coach Solutions funktionalitet med Veson såkaldte IMOS-platform, for at hjælper rederierne med at træffe beslutninger og strømline arbejdsgange baseret på data. Forhåbningen er, at det kan optimere skibenes ydeevne ud fra et teknisk og operationelt synspunkt.

I henhold til aftalen vil Coach’s såkaldte ’Optimized Weather Routing’-løsning blive inegreret i Veson’s platform. Tanken er, at give interesserede fælles kunder mulighed for problemfrit at overføre relevante oplysninger mellem de to systemer uden behov for overflødig dataindtastning.

Ved at dele relevante flåde- og fartøjsdata mellem Veson’s IMOS-platform og COACH Solutions kan operatører problemfrit få adgang til de mest fordelagtige vejrruter, for på en måde at træffe bedre beslutninger baseret på den nye viden og data..

Ifølge de to virksomheder, vil det det være med til at reducere CO2-udledningen

- Partnerskabet med Veson giver skibsejere og operatører mulighed for at udnytte de bedste af rejseløsninger til at dekarbonisere skibsfarten på en rentabel måde, siger siger Anders Bruun, CEO hos COACH Solutions i forbindelse med dagens offentliggørelse af samarbejdet.

Digitale fordele

Ifølge de to virksomheder, skal samarbejdet mellem de to tech-virksomheder givet rederne bedre planlægningsmuligheder.

- Deling af data mellem Coach og Vesons platform vil skabe en øget gennemsigtighed, og det vil hjælpe brugerne med at træffe beslutninger baseret på data. Vi har en ambition om fortsat at omsætte komplekse data til konkret indsigt, som ikke kun hjælper med at dekarbonisere branchen, men også skaber resultater på bundlinjen, siger han.

Ifølge virksomhederne, er partnerskabet opstået som en konsekvens af den grønne bølge, som skvulper henover den maritime industri. Derfor ser de et større behov for innovative måder at opnå større effektivitet og synlighed på, og det marked skal partnerskabet opsøge.

De to virksomheder har nemlig hver deres kompetencer, som tilsammen kan give rederierne helt konkrete fordele i markedet.

- Coach Solutions bliver et værdsat medlem af Veson Platform, og gør det muligt for os at at udvide værdien af vores platform over for brugerne, og muliggøre en problemfri adgang til det innovative fartøjs ydeevne og vejrrutefunktioner, som brugerne kan udnytte i operationelle aktiviteter med vores platform, siger den kommercielle direktør og uddyber, siger Graham Piasecki, direktør for den kommercielle strateg i Veson Nautical og uddyber deres årsag til at indgå i partnerskabet.

- Vi har en vision om at blive den foretrukne standardplatform, som skal drive den maritime handel frem. vores kunderne skal have adgang til innovative digitale løsninger, der gør det lettere og mere effektivt at drive deres forretning, så de kan fokusere på det, de er bedst til, siger han.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.173