23948sdkhjf

Svitzer sender yderligere to slæbebåde til Suez

Det Mærskejede bugseringsrederi Svitzer udvider sin tilstedeværelse i Suez-kanalen med yderligere to slæbebåde.

Svitzer sender nu yderligere to slæbebåde til Suez-kanalen, som skal supplere de fire andre slæbebåde, der opererer i kanalen. Svitzer begyndte sine Suez-aktiviteter i slutningen af ​​2019 med de to slæbebåde Svitzer Port Said 1 og Svitzer Port Said 2, der leverede bugseringstjenester til Suez Canal Authorities (SCA) ud af Port Said. I december 2021 fik de to slæbebåde selskab af søsterskibene Svitzer Suez 1 og Svitzer Suez 2, og fra slutningen af ​​maj 2022 vil yderligere to slæbebåde slutte sig til flåden i Suez-kanalen – en vil operere fra Port Said og en fra Port Suez.

Med den nye kontrakt har Svitzer i alt seks fartøjer på opgaver i kanalen og beskæftiger 120 egyptiske søfolk. 

Administrerende direktør i Svitzer AMEA, Nicolai Vinther Friis, er glad for udvidelsen af kontrakten.

- Vi har haft et tæt og stærkt samarbejde og forhold til SCA siden 2019 baseret på gensidig tillid og respekt samt et ønske om at tilbyde den bedste service til de tusindvis af skibe, der sejler gennem Suez-kanalen hvert år. Jeg er lige så glad og taknemmelig for, at SCA har tildelt Svitzer endnu en forlængelse af den eksisterende bugseringsservicekontrakt, og jeg ser frem til at fortsætte vores tætte partnerskab med SCA, siger han i en meddelelse om kontrakten.

Læs også: Innovativt Transverse Tug-design bliver platformen for Svitzers CO2-neutrale bugserbåd

Det tyrkiske slæbebådsværft Med Marine vil levere de to skibe - begge af typen RAstar 2800. De to slæbebåde er designet af Robert Allan Ltd og udstyres også med brandslukningskapacitet. De nye skibe får navnene henholdsvis Svitzer Port Said 3 og Svitzer Suez 3.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141