23948sdkhjf

Bestyrelsen på plads i Thyborøn Havn

Efter kommunalvalget er bestyrelsen for Thyborøn Havn nu blevet konstitueret med Karl Kristian Bro som formand.

Der er gang i projekterne i Thyborøn Havn, så der bliver en del at se til for den nye bestyrelse for havnen. Efter kommunalvalget er bestyrelsen nu blevet konstitueret med Karl Kristian Bro som formand. Der er også blevet plads til to nye medlemmer af bestyrelsen efter Kenneth Iversen og John Bennet-Therkildsen har valgt at træde ud af bestyrelsen. Ny i bestyrelsen er Jan From, der har en lang karriere bag sig i vindenergibranchen hos Vestas og er i dag Vice President of Global Service Operations i netop Vestas. Den anden ny profil i bestyrelsen er Steen Bitsch fra Lemvig. Han kommer fra blandt andet grovvarebranchen og er i dag administrerende direktør i Vestjyllands Andel. Som næstformand er valgt borgmester i Lemvig Kommune Erik Flyvholm (V).

Thyborøn Havn har siden 2001 været en kommunal selvstyrehavn, der er ejet af Lemvig Kommune, og formanden Karl Kristian Bro ser frem til at fortsætte arbejdet med at udvikle havnen. 

- Ikke mindst i de senere år har udviklingen taget fart på Thyborøn Havn indenfor alle områder. Havnen har vokset sig til en stor og betydende havn, ikke kun på den jyske vestkyst, men også på nationalt plan. Den udvikling vil bestyrelsen og havnens ledelse arbejde målrettet på at fortsætte, siger han i en meddelelse om den nye bestyrelse.

Thyborøn Havn er i øjeblikket i gang med en udvidelse af havnearealerne til godshåndtering i Sydhavnen og anlæggelse af en ny godskaj ved navn Limfjordskaj III. Havneudvidelsen sker ved brug materialet fra den netop gennemførte uddybning til 10 m vanddybde i indsejlingen til Thyborøn Havn. 

Læs også: Thyborøn Havn er i mål med uddybning af indsejlingen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125