23948sdkhjf

Blue Water udvider i Mellemøsten

Blue Waters Energi-division åbner nu to nye kontorer i Irak og Saudi Arabien. 

Det gør de - ifølge en pressemeddelelse - for at understrege og styrke målsætningen om at servicere kunderne på tværs af forretningen med regional og lokal tilstedeværelse.

- Vi ønsker at udvide vores globale tilstedeværelse for at kunne servicere nuværende og kommende kunder på den bedst mulige måde. Vores kunder i energisegmentet opererer internationalt, og det er derfor et strategisk mål for os, at vi løbende udvikler vores organisation for at kunne leve op til efterspørgslen og forventningerne i markedet, siger Thomas Bek, der er global direktør for Energy & Projects i Blue Water.

Investeringer i vedvarend energi

Traditionelt har energisektoren i Mellemøsten været fokuseret omkring olie- og gasproduktion, hvilket også i fremtiden vil være dominerende aktiviteter. Men der vil ligeledes blive investeret kraftigt i vedvarende energi, som er et område, hvor Blue Water siden 90’erne har været stærkt involveret i levering af transport og logistikløsninger.

- Vi ser betydelige synergier mellem olie/gas-sektoren og renewables-sektoren, da en del af de selskaber, der traditionelt opererer i olie/gas, viser interesse for at involvere sig indenfor vedvarende energi. Internt i Blue Water har vi derfor også de seneste år samlet vores eksperter indenfor de to sektorer i én division – Energy & Projects. På den måde understøtter vi kundernes behov mere effektivt ved at trække på vores samlede erfaringer og kompetencer i Blue Water, siger Thomas Bek.

- Opnår betydeligt bedre position

Blue Water har været aktiv i Mellemøsten siden midten af 80’erne og har i dag flere kontorer i området. Kontorerne arbejder bredt indenfor for de forskellige forretningsområder, men der er især fokus på energisektoren og projekttransporter, hvor firmaet har opbygget stor erfaring med komplette project management-opgaver. Disse aktiviteter styres fra Dubai, med Den regionale direktør Peter Ehrhorn i spidsen.

- Med de nye lokationer opnår vi en betydeligt bedre position for at kunne levere lokal service i regionen baseret på vores internationale erfaringer – også indenfor vind- og solenergi, hvor vi oplever stigende efterspørgsel på logistikleverandører, der kan fremvise erfaringer og løsninger, der passer til de lokale forhold, siger Peter Ehrhorn, der forventer yderligere ekspansion i Mellemøsten for Blue Water i 2022.

Blue Water har på verdensplan over 60 kontorer og har indenfor Energy & Project i 2021 udvidet med tre kontorer i Australien.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.14