23948sdkhjf

Desmi Ocean Guard er Danmarks hurtigst voksende fremstillingsvirksomhed

Ved Børsens årlige Gazelle-kåring i København den 9. december modtog Desmi Ocean Guard Børsens Gazelle 2021 som den hurtigst voksende fremstillingsvirksomhed i Danmark.

- I mere end et årti har vi gjort vort bedste for at udvikle, fremstille og sælge ballastvandsystemer på verdensplan, og vores fokuserede indsats og vedholdheden har nu gjort, at vi fået tildelt Børsen Gazelle pris som den hurtigst voksende fremstillingsvirksomhed i Danmark, da vi har vækstet med svimlende 3.245 procent siden 2017, siger Rasmus Folsø, administrerende direktør i Desmi Ocean Guard, i en pressemeddelelse.

Hvert år analyserer Børsen danske virksomheder og nominerer dem, som opfylder kriterier for at blive kåret som gazelle. Virksomhederne skal have en omsætning på minimum 1 millioner kroner eller 0,5 millioner kroner i bruttoresultat. Minimum fire regnskaber skal være offentliggjort, og omsætning eller bruttoresultatet skal mindst være fordoblet i de seneste 12 måneder.

I 2021 nominerede Børsen 1.958 danske virksomheder og kun en virksomhed fik tildelt prisen som den hurtigst voksende fremstillingsvirksomhed: Desmi Ocean Guard.

Desmi Ocean Guard udvikler og markedsfører ballastvandsystemer til fjernelse af levende organismer fra skibes ballastvand.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.219