23948sdkhjf

Scan Global-direktør ser potentiale i Mærsks nye strategi

På papiret kunne speditørvirksomheder som Scan Global Logistics måske godt frygte for konsekvenserne af, at stortsatsende A.P Møller-Mærsk investerer stort i at rykke væk fra rollen som traditionelt rederi og over mod en bredere rolle som integreret logistikselskab. 

I starten af november kastede rederigiganten milliarder efter tyske Senator International, et opkøb, der skulle øge Mærsks luftfragtkapacitet "betragteligt".

Men hos Scan Global Logistics (SGL) vælger man ikke at se Mærsks nye strategi som øget konkurrence. Tværtimod ser Mads Drejer, Global COO and CCO hos SGL, de nye vindinger som en mulighed for at kapre nye kunder. 

Det fortæller han til det internationale branchemedie Lloyd's Loading List

- Når nogen så at sige "ryster træet", så falder der noget ned, som resten af branchen kan samle op. Uanset er det er DSV, der køber Panalpina eller Agility GIL, eller Mærsk, der køber Senator International, så vil der altid være en rimelig andel af kunderne, der vil revurdere deres position i forhold til, hvor de mener, deres forretning er bedst placeret, siger han. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125