23948sdkhjf

Galleri: Skandinaviske designere bag enorm superyacht til ’de riges klub’

’Somnio’ - latin for ’at drømme’ - bliver navnet på et af verdens største yachts indeholdende 39 eksklusive ejerboliger, og som forventes at være færdigbygget og klar til indflytning i 2024.

Vel at bemærke til en samlet pris på svimlende fire milliarder kroner.

Det skriver det amerikanske medie CNN, der har fået et lille indblik i det nye, mondæne skibsbyggeri, som har til formål at tiltrække verdens allerrigeste.

Det er den norske kaptajn Erik Bredhe, der er hovedansvarlig på skibsprojektet ’Somnio’, og han udtaler til CNN:

- Somnio bliver den eneste superyacht af sin slags i verden, som er designet efter de højeste standarder. Ejerne af lejlighederne vil i sandhed komme til at dele en helt unik livsstil til søs med en håndplukket besætning og på en global rejse, der er omhyggeligt udvalgt, så destinationerne og rejsen fremmer yachtens sande karakter, siger han.

Derudover er det svenske arkitektfirma Tillberg og norske Vard i spidsen for selve skibets indmad, som blandt andet indeholder alt restaurant, cafe, fitnessrum og et lille torv - foruden de ekstravagante lejligheder, som er fordelt på seks etager.

Størrelserne på de 39 lejligheder på yachten spænder fra 149 til 604 kvadratmeter, og den største lejlighed fylder næsten hele øverste dæk.

Planen er, at skibets for det meste skal være i rute på havet, og det skal efter planen sejle rundt til eksotiske destinationer, nøje tilrettelagt af besætningen.

Skal man have fingrene i en af lejlighederne på det luksuriøse skib, skal man – foruden at have modtaget en invitation - hoste op med ikke mindre end 70 millioner kroner, som forventes at være prisen på de billigste boliger.

Bliver man den heldige ejer, får man ovenikøbet tre måneder med en svensk arkitekt, der skal indrette ens lejlighed præcis efter ens egne ønsker.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.375