23948sdkhjf

Scan Global vinder milliardaftale med Forsvaret

Scan Global Logistics (SGL) fortsætter deres succesår og kan fredag offentliggøre, at Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse har udvalgt den danske transportkoncern til at varetage transport- og logistikopgaver for det danske Forsvar de næste syv år. 

Aftalen har ifølge SGL værdi af 1,8 mia. kr. og vil træde i kraft fra 1. december 2021.

Kontrakten rummer civile transportopgaver i forbindelse med Forsvarets øvelser og internationale missioner, hvilket også inkluderer transportløsninger for Arktisk Kommando.

- Under udbudsprocessen var det vigtigt at vælge en stærk, udviklingsparat og stabil samarbejdspartner, og vi ser frem til sammen med SGL at udvikle de rigtige metoder og løsninger, der matcher forsvarets særlige behov, siger major Stiwi Serup Ingersvang, transportchef.

- Det er en ekstraordinært betydningsfuld og strategisk vigtig aftale for os, og vi er stolte over at vinde denne lange og professionelle udbudsproces. Resultatet understreger vores stærke kompetencer og agile tilgang til at levere komplekse og kritiske transportløsninger.

- Vores mere end 45 års erfaring med at løse logistikopgaver for blandt andre FN til nogle af verdens mest vanskeligt tilgængelige og konfliktfyldte områder giver os en klar fordel.Vi ser frem til at varetage og løse opgaverne for det danske Forsvar, hvor end i verden det er, siger Mads Drejer, global COO & CCO, SGL.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.14