23948sdkhjf

Cadeler med til at sikre vigtig leverandøraftale til fremtidigt projekt

Det danske rederi Cadeler har sikret en vigtig leverandøraftale i samarbejde med en endnu ikke offentliggjort kunde om transport og installation af offshore vindmøller. 

Det skriver rederiet i en pressemeddelelse.

Kontraktværdien af installationsprojektet er over 45 mio. euro. Projektet vil blive udført af et af Cadelers O-klasse skibe, som på udførelsestidspunktet vil være udstyret med en ny og større hovedkran.

- Aftalen mellem Cadeler og kunden, der endnu ikke er offentliggjort, er kommet i hus som følge af en tæt dialog i et meget tidligt stadium af forhandlingsprocessen, hvilket fremhæver vigtigheden af en nær relation og et godt samarbejde, noget som Cadeler er stolt af at have med sine kunder og samarbejdspartnere, oplyses det i pressemeddelelsen.

Strategi om opgradering

Det er tale om et unavngivet projekt, som vil blive udført af et af Cadelers to O-klasse, ’Wind Orca’ og ’Wind Osprey’, installationsskibe, som på udførelsestidspunktet vil have en ny hovedkran installeret. 

Den nuværende kran er planlagt til at blive udskiftet for at kunne løfte større og tungere dele i takt med, at havvindmøller bliver større og tungere. Den nye kran vil have en løftekapacitet på 1.600 tons i en radius af 40 meter.

- Denne aftale er med til at bidrage yderligere til vores allerede stærke pipeline af projekter, der venter på at blive udført i den nærmeste fremtid. Dette er også bevis på, at vores strategi om at opgradere vores nuværende flåde har været rigtig, da det styrker vores evne til at byde på større opgaver og installere den næste generation af store vindmøller for vores kunder og partnere, udtaler adm. direktør for Cadeler, Mikkel Gleerup.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.19