23948sdkhjf

APM Terminals har fundet sin nye CCO

Fra årskiftet APM Terminals ny kommerciel direktør i form af Birna Ósk Einarsdóttir, som samtidig bliver medlem af havneselskabets Senior Management Team.

Hun kommer fra en stilling som Chief Commercial Officer i Icelandair Group og starter den 1. januar 2022, og hun kommer til at have sin faste base i Haag.

Det skriver APM Terminals i en pressemeddelelse.

- Birnas erfaring inden for kundeservice, salg, marketing og teknologi vil styrke APM Terminalernes kommercielle hold, og ansættelsen skal være med til at, at vores strategi bliver udført samtidig med, at vi vil levere kundeoplevelse af høj kvalitet for vores store kundeportefølje, siger Morten Engelstoft, administrerende direktør for APM Terminals i forbindelse med udnævnelsen.

Birna Ósk Einarsdóttir overtager for Jonathan Goldner, der havde været selskabets kommercielle direktør siden 2017. Han overgik tidligere på året til en ny rolle som Head of Asia Region i APM Terminals.

- Jeg er begejstret over at slutte mig til APM Terminals, og til at blive en del af en sikkerheds-, kunde- og menneskedrevet organisation. Et områder, der spiller en afgørende rolle i den globale handel, og som gør det muligt for mennesker fra hele verden at skabe og leve et bedre liv, siger Birna Ósk Einarsdóttir i pressemeddelelsen og afslutter:

- Jeg har været fascineret af teknologiens udvikling og hvor hurtigt nye ting introduceres, og hvor meget de kan ændre vores samfund, vores muligheder og organisationer, siger hun.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109