23948sdkhjf

Maersk Tankers overdrager teknisk management til Synergy Group

Maersk Tankers og Syngergy Group har underskrevet en aftale om overtagelse af førstenævntes tekniske operatørvirkomshed fra november 2021.

Det skriver de to selskaber i en fælles pressemeddelelse.

Formålet med aftalen er at styrke Synergy Groups position indenfor teknisk operation og ledelse, ligesom Mærsk Tankers har et ønske om at øge sit fokus på overgangen til at blive en decideret servicevirksomhed med fokus på kommerciel begraftning.

- Maersk Tankers har de seneste år forvandlet sig fra et traditionelt tankselskab til en decideret servicevirksomhed. Aftalen med Synergy Group markerer det næste store skridt i vores strategiske forløb om at tilbyde både tekniske og kommercielle virksomheder optimale betingelser, siger Christian M. Ingerslev, administrerende direktør for Mærsk Tankers og uddyber.

- Maersk Tankers bliver dermed en servicevirksomhed med fokus på det kommercielle ledelsesmarked samtidig med at selskabet leverer økonomiske og miljømæssige bæredygtige løsninger til skibsredere, siger han.

Den tekniske operatørdivision har været en del af Mærsk Tankers siden 1928 og har stået for at vedligeholde flådens skibe samt sikre rederiets effektivitet og konkurrencedygtig drift. Virksomheden beskæftiger tæt på 3300 ansatte, hvoraf 140 arbejder på land.

Partnerskab

Synergy Group hovedkontor i Singapore, men kontrorer i 13 forskellige lande, herunder Danmark. Selskabet, der blev grundlagt i 2006, har 14000 søfarende og mere end 100 landbaserede medarbejdere, og selskabet forvalter en flåde på næsten 400 skibe.

Maersk Tankers oplyser, at den nye ejer er nøje udvalgt, så operatørvirksomheden også fremover kan vækste og udvikle sig.

- Synergy Group har altid bestræbt os på at levere tjenester af høj kvalitet til vores partnere. At blive betragtet som den rigtige ejer af Maersk Tankers tekniske operatørvirksomhed er et bevis på, at vores arbejde hen mod at skabe en platform for tjenester af høj kvalitet og teknisk dygtige er på rette vej, siger kaptajn Rajesh Unni, der er er grundlægger og administrerende direktør for Syngergy Group.

Han understreger, at Synergy vil fortsætte med at fokusere på besætningens trivsel og forpligte sig til at levere bæredygtigt ansvarlige tjenester, ligesom Mærsk Tankers har været kendt for, siger han i pressemeddelelsen.

I henhold til aftalen overtager Synergy Group hele den tekniske operatørvirksomhed i Maersk Tankers. Dette omfatter kunde- og leverandørkontrakter samt teknisk forvaltning af 82 skibe, herunder skibene i Maersk Product Tankers.

De fleste medarbejdere i Maersk Tankers tekniske ledelsesforretning overgår til Synergy Group. Derfor vil virksomhedens tilstedeværelse i Danmark, Singapore og Indien også blive styrket.

Efter overtagelsen vil de to selskaber samarbejde om forvaltningen af ​​skibene i Maersk Product Tankers, oplyser selskaberne i pressemeddelelsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.114