23948sdkhjf

DFDS har nu gennemført købet af førende kølelogistikoperatør

DFDS afsluttede i går købet af HSF Logistics Group. Virksomheden er en af Europas førende leverandører af kølelogistik til kødproducenter og andre fødevareproducenter, der driver temperaturstyrede forsyningskæder.

HSF Logistics Group har omkring 1.800 medarbejdere med en årlig omsætning på omkring 2,8 mia. kr. og et EBITDA på 385 mio. kr.

Læs også: Undersøgelse efter opkøb koster DFDS omkring halv milliard

- Det er en stor glæde at byde alle HSFs medarbejdere velkommen til DFDS. Vores tilbud til en bred vifte af fødevareproducenter styrkes nu betydeligt. Siden vi blev enige om at gå sammen i januar, har vores dialog bekræftet, at det er et fremragende match, siger Torben Carlsen, CEO for DFDS.

En betydelig styrkelse

Købet af HSF Logistics Group følger DFDS’ Win23-strategi om at øge salget af logistikløsninger til udvalgte industrier. Købet medfører en betydelig styrkelse af DFDS’ kølelogistikaktiviteter og tilbuddet til kølelogistikkunder.

På årsbasis er den forventede samlede proforma-omsætning for DFDS Koncernen på omkring 19 mia. kr., der genereres af omkring 10.000 medarbejdere.

Læs også: DFDS' køb af HSF Logistics er godkendt

Martin Gade Gregersen, i øjeblikket CEO for HSF Logistics Group, udnævnes til Head of Cold Chain i DFDS med reference til Niklas Andersson, EVP & Head of Logistics Division.

I betragtning af Cold Chains betydning og vækstmuligheder udnævnes Martin Gade Gregersen endvidere til medlem af DFDS’ Executive Management Team
Logistics Divisions omsætning vil overstige 8 mia. kr. med et EBITDA på omkring 900 mio. kr. før synergier. Årligt synergimål på omkring 75 mio. kr. til opnåelse inden udgangen af 2023.

Læs mere om: DFDS
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109