23948sdkhjf

Verdens største logistikselskab opkøber speditør for tocifret milliardbeløb

Danske DSV Panalpina (som snart skifter navn... igen) må stadig se sig henvist til tredjepladsen, når det gælder verdens største logistikselskaber.

Her er det fortsat Deutsche Post DHL Group, der regerer, og nu bliver den tyske koncern endnu større. 

Selskabet har nemlig offentliggjort opkøbet af ligeledes tyske J.F. Hillebrand Group, der i dag beskæftiger 2700 ansatte og i de seneste 12 måneder omsatte for godt 10,4 mia. kr. 

JF Hillebrand er et internationalt logistikfirma med speciale i øl, vin og destilleret spiritus. Virksomheden leverer luftfragt, landtransport, lager, forsikring og lagerstyring, og DHL har selv offentliggjort prisen for herlighederne: 1,5 mia. euro - eller 11,16 mia. kr. 

- Med den voksende modenhed i vores speditionsforretning, er dette bolt-on-opkæb af Hillebrandt et opkøb, der komplimenterer vores eksisterende portefølje. I tråd med vores koncernstrategi styrker vi vores kernelogistikforretning og leverer rentabel, langsigtet vækst.

- Ved hjælp af vores økonomiske styrke, er vi i stand til at forfølge kvalitetsinvesteringer, samtidig med, at vi styrker vores uændrede forpligtigelse til at opfylde forventningerne om afkast til investorerne, siger Frank Appel, CEO i Deutsche Post DHL Group i en pressemeddelelse.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109