23948sdkhjf

Marlog melder sig ind i to europæiske netværk

Den danske maritime klyngeorganisation Marlog er blevet medlem af to europæiske netværk, der knytter det maritime erhverv herhjemme tættere til de store aktører i Europa.

Det oplyser Marlog i en meddelelse.

'Waterborne Technology Platform' hedder det ene, som tæller 99 andre medlemmer fra det maritime erhverv i Europa og arbejder for en bæredygtig og højteknologisk fremtid for de blå erhverv.

 'ALICE' hedder det andet, som tæller endnu flere medlemmer inden for logistikkens verden og arbejder for at gøre fremtidens logistik mere agil og grøn.

Fælles for de to netværk er, at de fungerer som mødesteder for de store europæiske aktører inden for Marlogs område. 

 - Vores medlemskab får ganske enkelt den maritime branche og hele transportkæden i Danmark til at stå stærkere, siger Sverre V. Lenbroch, direktør i Marlog.

Både adgang til viden og finansiering bliver nemmere.

- Vi får adgang til den nyeste viden. Vores medlemskab vil styrke danske virksomheder og vil ligeledes styrke de europæiske netværk i Danmark. På denne måde vil vi indenfor det maritime erhverv og logistik kunne indgå flere relevante partnerskaber og få indsigt i fremtidige projekter og mulighederne for finansiering, siger han. 

'Waterborne Technology Platform' og 'ALICE' er begge såkaldte Europæiske Teknologiske Platforme (ETP’er). De sætter fokus på forskning og innovation inden for emner, der har betydning for Europas vækst, konkurrenceevne og bæredygtighed. 

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094