23948sdkhjf

Nyt maritimt forskningscenter indvies

I januar slog et nyt maritimt forskningscenter dørene op. Det var nye forskningscenter 'Center for Maritim og Marin Forskning' på Roskilde Universitet.

Nu skal centret officielt indvies, Det sker om en uge, den 17. august, ved et åbningsarrangement med en række indlæg fra folk fra og eller med indvikning på det maritime miljø. 

Blandt andet er der indlæg fra Kristian Syberg fra 'The Danish center for research in marine plastic pollution' og Rikke Fischer-Bogason fra PlanMiljø Aps, der er et konsulentfirma, der yder virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder bistand inden for bæredygtighed.

Også brancheforeningerne Danske Havne og Danske Maritime er repræsenteret med indlæg fra deres respektive vicedirektører Susanne Isaksen og Cecilie Lykkegaard.

Åbningstalen holdes af centreret selv i form af et indlæg fra centerleder og lektor Line Reinhardt samt prorektor, lektor og Ph.D.Peter Kjær og endelig  Andreas de Neergaard, der er dekan på Institut for Mennesker og Teknologi på Roskilde Universitet.

Det fælles emne for indlæggene og en efterfølgende paneldebat er 'Hvordan kan CO2 -emissioner og havforurening reduceres, samtidig med at man undgår et nulsumsspil?'

Centret oplyser på hjemmesiden, at det muligt at deltage i arrangementet ved at tilmelde sig senest i dag 10. august.

Kilde: https://ruc.dk/research-centre/center-ma...

Læs mere om: RUC
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109