23948sdkhjf

Ny boss hos Dan-Bunkering

Dan-Bunkering har udnævnt Claus Bulch Klausen som dets nye chief executive efficer. Udnævnelsen trådte i kraft 1. maj 2021, samtidig med at virksomheden påbegyndte et nyt regnskabsår.

Claus Bulch Klausen tiltrådte som Sales manager i Dan-Bunkering tilbage i 2004. Efterfølgende blev han forfremmet til Head of Operations, og har indtil udnævnelsen til CEO besiddet stillingen som Senior Vice President.

- Jeg er meget stolt af at påtage mig rollen som CEO i Dan-Bunkering. Mine mange år i virksomheden har givet mig et stærkt tilhørsforhold til de værdier, som Dan-Bunkering er bygget på. Jeg glæder mig til at fortsætte samarbejdet med ledelsen og alle mine gode kolleger, med fokus på at opbygge og udvikle Dan-Bunkering’s vigtige agenda i forhold til fremtidige fokusområder i en branche, der er i konstant udvikling, siger Claus Bulch Klausen, i en officiel udtalelse.

Claus Bulch Klausen tiltrådte som sales manager i Dan-Bunkering tilbage i 2004. Efterfølgende blev han forfremmet til head of operations, og har indtil udnævnelsen til CEO besiddet stillingen som senior vice president.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.131