23948sdkhjf

Ny boss hos Dan-Bunkering

Dan-Bunkering har udnævnt Claus Bulch Klausen som dets nye chief executive efficer. Udnævnelsen trådte i kraft 1. maj 2021, samtidig med at virksomheden påbegyndte et nyt regnskabsår.

Claus Bulch Klausen tiltrådte som Sales manager i Dan-Bunkering tilbage i 2004. Efterfølgende blev han forfremmet til Head of Operations, og har indtil udnævnelsen til CEO besiddet stillingen som Senior Vice President.

- Jeg er meget stolt af at påtage mig rollen som CEO i Dan-Bunkering. Mine mange år i virksomheden har givet mig et stærkt tilhørsforhold til de værdier, som Dan-Bunkering er bygget på. Jeg glæder mig til at fortsætte samarbejdet med ledelsen og alle mine gode kolleger, med fokus på at opbygge og udvikle Dan-Bunkering’s vigtige agenda i forhold til fremtidige fokusområder i en branche, der er i konstant udvikling, siger Claus Bulch Klausen, i en officiel udtalelse.

Claus Bulch Klausen tiltrådte som sales manager i Dan-Bunkering tilbage i 2004. Efterfølgende blev han forfremmet til head of operations, og har indtil udnævnelsen til CEO besiddet stillingen som senior vice president.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079