23948sdkhjf

Shippingelever får nye fag på skemaet

Danish Shipping Academy har fornyet deres to-årige uddannelse for at gøre den mere up-to-date.

Målet er at klæde de unge trainees fra rederier, bunkerselskaber og andre shippingvirksomheder endnu bedre på til en fremtid i Det Blå Danmark.

Samtidig ændrer uddannelsen navn til Danish Shipping Education.

- Der er cirka 35 studerende igennem uddannelsen årligt, fortæller Anne Panknin Kristensen, uddannelseschef i Danske Rederier, til Søfart.

De studerende kan som noget nyt se frem til nye fag som ”Energy and Fuel” om bunkring af brændstoffer og ”Logistics and Supply Chain Management" om forsyningskæderne mellem skibe og land.

Faget ”Connecting Shipping Relations” er også tilføjet. Det giver et indblik i de særlige relationer inden for shipping, så de unge forstår, hvordan man agerer, når man handler, netværker, konkurrerer eller sparrer med hinanden. 

Tidligere skulle trainees gennemføre et halvt års ”case study”, hvor de løste en opgave på egen hånd. Men den tid bliver erstattet med mere fysisk undervisning for at styrke netværksmulighederne.

- Tingene går stærkt i skibsfarten i øjeblikket. Fremtidens shippingansatte skal have viden om alt fra bæredygtighed, alternative brændstoffer og multimodal transport, og derfor justerer vi også på vores uddannelse.  Det er vigtigt for os at give vores trainees de bedste forudsætninger for at forstå den verden, de lige om lidt træder ind i, siger Anne Panknin Kristensen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141