23948sdkhjf

Venstre-nej til større Masnedø-havn

Heller ikke Venstre i Vordinborg Kommune vil længere være med til at udvide erhvervshavnen i Masnedø, skriver Sjællandske.

Tidligere på ugen meldte SF og Radikale Venstre, at de nu går sammen om at bremse en ellers planlagt udvidelse af erhvervshavnen på Masnedø.

Efter et gruppemøde vender Venstre nu også tommelfingeren ned til havnebestyrelsens ønske om at fylde jord i et trekantsstykke ude i vandet for at skabe et landfast stykke på 35.000 kvadratmeter.

Venstres politiske ordfører, Michael Seiding Larsen, er selv en del af havnebestyrelsen.

- Jeg må bare erkende, at der ikke er politisk opbakning i mit parti til forslaget. Det respekterer jeg, siger Michael Seiding Larsen til mediet.

Fortsat flertal med S, K og NB

Fra Socialdemokratiets side ser man fortsat gerne, at trekanten bliver bygget. Også Konservative og Nye Borgerlige vil også stemme for trekanten, hvis det kommer så langt.

Trekanten er som forslag til lokalplan lige nu i høring til 7. maj. Derefter ryger forslaget tilbage til politisk behandling i Plan og Teknikudvalget.

Hvis medlemmerne i udvalget siger ja til trekanten, skal lokalplanen til endelig afstemning i kommunalbestyrelsen. Her kan S, K og NB alene mønstre et flertal.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078