23948sdkhjf

Fjord Line henter ny koncernchef hos DFDS

Brian Thorsted Hansen bliver ny koncernchef i Fjord Line. Han har senest været i spidsen for DFDS’ passageraktiviteter

- Vi er meget glade for, at Brian Thorsted Hansen har takket ja til stillingen som koncernchef. Han har lang erfaring inden for branchen – både med drift og ledelse. Fjord Line var godt positioneret før coronakrisen. Vi har stor tillid til, at Brian Thorsted Hansen vil sikre, at selskabet kommer stærkt ud af krisen og fortsætter den positive udvikling, udtaler Fjord Lines bestyrelsesformand Peter Frølich i en pressemeddelelse.

52-årige Brian Thorsted Hansen tiltræder posten som koncernchef i Fjord Line den 18. januar 2021. Han har en bred erhvervserfaring og har blandt andet været 14 år i DFDS, senest som Vice President, Head of Business Unit Group Passenger.

Brian Thorsted Hansen overtager ledelsen af Fjord Line fra den midlertidige koncernchef Arne Roland.

- Jeg har fulgt selskabet med stor respekt og beundring gennem mange år. Fjord Line er markedsledende med grønne, bæredygtige løsninger og gode kundeoplevelser. Jeg ser frem til at lære organisationen og medarbejderne at kende i den kommende tid. Jeg vil bruge en stor del af min tid på at mødes med ansatte, samarbejdspartnere og kunder for at få del i deres værdifulde erfaringer. Vi skal rette blikket fremad og sikre, at Fjord Line vil stå endnu bedre rustet i fremtiden, siger Brian Thorsted Hansen.

Arne Roland, som har fungeret som midlertidig koncernchef siden oktober, hvor han indtrådte efter Rickhard Ternblom, vil i en periode stå til rådighed for selskabet og for den nye koncernchef for at sikre en smidig og god overgang.

- Jeg vil gerne rette en stor tak til Arne Roland for et sikkert og stabilt arbejde med at lede Fjord Line gennem et krævende efterår. Arne Rolands og resten af organisationens indsats har været helt uvurderlig, siger bestyrelsesformand Peter Frølich.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.127