23948sdkhjf

Logimatic styrker tilstedeværelsen i Latinamerika

Colombianske Navesco skal bruge dansk fleet management software fra Logimatic

Den colombianske bulk virksomhed Navesco S.A. bliver en del af Logimatic familien med implementeringen af fleet management platformen Sertica, der skal skabe digitale arbejdsgange og en forbedret effektivitet. Det skriver den danske maritime softwarevirksomhed i en pressemeddelelse. 

Navesco er et førende internationalt rederi i Colombia og håndterer over 1,5 mio. tons last om året. Dens moderne flåde, bestående af multi-purpose og shallow-draft fartøjer, implementerer nu Sertica for at modernisere og digitalisere interne workflows i vedligehold og indkøb.

- Vi planlægger at digitalisere vores interne arbejdsgange fuldstændigt for dermed at gøre vores processer mere håndterbare og effektive, og vi har hørt fra et andet rederi her i regionen, at dette er et job for Sertica, udtaler Guillermo Solano, General Manager hos Navesco.

Han suppleres af Logimatic’s Regional Manager, der har base i Chile, Pablo Grez:

- I år har jeg været involveret i implementeringen af Sertica hos tre forskellige rederier i Latinamerika og jeg er også ansvarlig for lokal support på spansk. Selvom det har været et specielt udfordrende år for regionen – og resten af verden, så er vi vokset og har fortsat kurs mod at blive den førende udbyder af Fleet Management systemer i Latinamerika.

Navesco integrerer Sertica til deres allerede eksisterende ERP-system for at effektivisere indkøbsflowet. En integration, som ifølge Pablo Grez, gør at Navesco undgår duplikeringer samtidigt med, at der spares administrativ tid.

Navesco disponerer en flåde på 15 skibe på mellem 8.000 og 15.000 t.dv., som hovedsageligt transporterer stållaster, gødning, fødevarer eller foderstoffer som sukker og korn.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.113