23948sdkhjf

Monjasa køber bunkerskib til Arabien

Bunkerselskabet Monjasa har føjet den 9600 t.dv. store 'Monjasa Server' til listen over ejede fartøjer. Monjasa har købt tankskibet af Golden-Agri Stena, hvor det sejlede som 'GS Adventure'.

Det 117,6 meter lange skib er bygget i 2009, og kapaciteten er fordelt på fem adskilte tanke. 

'Monjasa Server' kommer til at operere i Den Persiske Golf. Her vil det blive anvendt til at hente produkter i bunker-knudepunktet Fujairah for at sejle dem til Monjasas primære arabiske markeder i Dubai, Abu-Dhabi og Sharjah, og 'Monjasa Server' kommer desuden til at udføre ship-to-ship-operationer. 

Igennem de seneste år har Monjasa udvidet sin ejede flåde til nu 11 fartøjer, hvor bunkerselskabet i 2018 blot ejede fire fartøjer. Dertil kommer en række fartøjer på charter, og Monjasa opererer nu i alt 20 fartøjer.

- Igennem de senere år har vi aktivt gået efter mere ejerskab over forsyningskæden igennem en stigende procentdel af ejet tonnage på tværs af vores flåde, siger Monjasas CEO Anders Østergaard i en pressemeddelelse.

Han tilføjer, at IMO's 2020-svovlkrav har øget markedets interesse i, hvordan de nye bunkerprodukter bliver fremstillet, fragtet og forsynet.

- Det seneste opkøb passer godt ind i vores ambitioner og matcher markedets efterspørgsel i forhold til kapacitet og høje tekniske specifikationer, siger Anders Østergaard. 

Læs også: Monjasa henter Lotte G. Lundberg til bestyrelsen

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109