23948sdkhjf

Monjasa henter Lotte G. Lundberg til bestyrelsen

Lotte G. Lundberg indtræder pr. 1. oktober 2020 i Monjasa Holdings bestyrelse.

Her skal hun ifølge Monjasa selv være med til videreudvikle selskabets placering blandt verdens ti største leverandører af skibsbrændstof.

Lotte G. Lundberg har over 40 års international maritim erfaring. Hendes karriere har udfoldet sig hos Mærsk og relaterede virksomheder, hvor hun i primært kommercielle roller har varetaget ledende stillinger i primært Maersk Line, Maersk Procurement og Maersk Broker. I dag er hun direktør for Den Danske Maritime Fond og er samtidig aktiv i en række danske og internationale bestyrelser. 

I Monjasa fortæller CEO og bestyrelsesmedlem Anders Østergaard, at han har kendt Lotte G. Lundberg i omkring 15 år og fulgt hendes maritime karriere.

- Lotte er målrettet og nysgerrig og har samtidig en meget ligefrem og jordbunden personlighed, som vil passe godt ind hos os. Monjasa runder snart 20 år i olie- og shippingindustrien, og Lottes tilgang markerer også en modenhed som virksomhed og rederi, siger han i en pressemeddelelse.

Også bestyrelsesformand Christian Merrild er glad for at kunne byde Lotte G. Lundberg velkommen. 

- Med sin store viden om flåde- og rederidrift og nybygningsprogrammer matcher Lottes kompetencer i høj grad den transformation, som Monjasa og global shipping står over for. Vi har brug for de dygtigste kollegaer for at bidrage til at løse fremtidens udfordringer inden for olie og shipping, siger han. 

Læs også: Rekordstort talent-input hos Monjasa

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.079