23948sdkhjf

Fanølinjen vil opgradere havneområder

Molslinjen planlægger et større løft af havnepladsen ved Fanølinjen i Esbjerg.

I en pressemeddelelse skriver rederiet, at terminalen både vil blive renoveret ude og inde, og at der er planer om en ekstra automat i check-in. Den ekstra automat skal hjælpe til med at prioritere turen for de lokale rejsende med Ø-Bizz. Endelig vil man blive budt velkommen af en stor, ny trafikinfotavle.

Samtidig vil Fanø Kommune lave bedre tilkørsel til opmarchbanerne på havnen i Nordby, ligesom P-pladsen ved lystbådehavnen inddrages som ekstra opmarchplads for derved at kunne minimere kødannelse.

På Fanø-siden vil der også blive opsat en ny trafikinfotavle, ligesom området generelt vil blive forskønnet.

- Med en investering på 100 mio. kroner i en ny el-færge mener vi, at tiden også er kommet til at gøre noget ved omgivelserne. Det betyder blandt andet, at vi etablerer en Barista’s kaffebar på havnen i Esbjerg, så vi kan yde en bedre service til dem, som venter på deres færgetur, siger Carsten Jensen, adm. direktør for Molslinjen, i meddelelsen.

Den nye el-færge skal efter planen komme til Esbjerg i efteråret 2021, og den vil altså lægge til i en havn, som vil se noget anderledes ud end i dag.

- Området ser lidt trist ud, så det vil vi gerne gøre noget ved. Det betyder noget for oplevelsen for både de lokale rejsende og de mange turister, som skal til havnen i Esbjerg på deres tur til Fanø, siger Carsten Jensen.

Læs også: Corvus Energy skal levere batterier til ny Fanø-færge

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109