23948sdkhjf

Stena lukker for passagerer på Frederikshavn-Gøteborg

Sejladsen på ruten bliver opretholdt for at sikre muligheder for godstrafikken

Når de danske myndigheders restriktioner i Nordjylland træder i kraft den 9. november, lukker Stena midlertidigt for passagertrafikken på ruten mellem Frederikshavn og Göteborg for at inddæmme smittespredningen.

Det oplyser rederiet i en pressemeddelelse.

Nedlukningen omfatter rejsende fra både Danmark og Sverige og gælder fra og med mandag og indtil videre til 3. december. Godstrafikken fortsætter for at holde den kritiske forsyning i gang, og ifølge færgerederiet er transport af gods til, fra og gennem de omfattede kommuner i Nordjylland fortsat nødvendig af hensyn til forsyningssikkerheden.

Stena Line er nu gået i gang med at kontakte passagerer, som har bestilt rejse med Stena Line på ruten mellem Frederikshavn og Gøteborg i denne periode, for at andre løsninger. Det kan for eksempel være at benytte Grenaa-Halmstad i stedet, som fortsat vil være i drift med både passagerer og gods.

- Vi tager situationen meget alvorligt. Derfor følger vi de danske myndigheders anbefalinger og har valgt at lukke midlertidigt for passagertrafikken mellem Frederikshavn og Gøteborg siger Elisabeth Lönne, handelsdirektør for Stena Line i Danmark, i meddelelsen.

Hun tilføjer, at foruden myndighedernes krav om brug af mundbind i terminaler, havne og ombord på færgerne har Stena Line indført en række sikkerhedsforanstaltninger, der skal bekæmpe spredningen af coronavirus og skabe tryghed ombord på rederiets færger.

Sikkerhedsforanstaltningerne er blandt andet social afstand, luftcirkulation med frisk havluft, hyppig og grunding rengøring samt nye tågemaskiner, der bruges til at desinficere fællesarealer og kahytter på færgerne.

Læs også: DFDS lægger Olso-båd op i København

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141