23948sdkhjf

Man Energy-direktør skifter spor

Direktør og vice president hos Man Energy Solutions, Poul Knudsgaard, bliver ny erhvervsdirektør i Aalborg Kommune. Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

Poul Knudsgaard har været en del af Man Energy Solutions (tidligere Man Diesel & Turbo) siden 2008 hvor han blandt andet har været mangeårig direktør for koncernens fabrik i Frederikshavn.

Gennem sin karriere har Poul opbygget solid erfaring med ledelse, den maritime sektor, globalt salg og bæredygtige løsninger. Sideløbende har han været involveret i såvel klynge- som uddannelsesinstitutioner.

Privat bor han i Aalborg men er oprindeligt fra Aabenraa. Han er uddannet teknikumingeniør suppleret med blandt andet en master i management of technology, ledelses- og bestyrelsespostforløb.

- Det bliver en særdeles spændende og vigtig opgave at være med til at skabe det bedste fundament for vækst og udvikling i Aalborg Kommune. Erhvervslivet er vores motor, og jeg glæder mig derfor til at være katalysator for, at Aalborg Kommune kan realisere endnu mere af sit potentiale og plante solide fodaftryk på verdenskortet, fortæller Poul Knudsgaard, og fortsætter:

- Efter mange år som direktør har jeg lyst til at give noget tilbage til samfundet, at gøre en større forskel gennem andre for på den måde at bruge mine erfaringer til at skabe en anden type resultater. Jeg har en god forståelse for, hvordan man agerer som virksomhed og derfor også, hvordan det offentlige kan hjælpe erhvervslivet bedst muligt. Som leder ved jeg, at det er relationer og det at lytte, som gør den største forskel. Derfor glæder jeg mig i høj grad til at være med til at cementere et erhvervsliv i verdensklasse i tæt samarbejde med partnere og aktører. Det er heller ikke en hemmelighed, at det bæredygtige og det grønne lægger mig meget på hjerte.

Poul Knudsgaard tiltræder som erhvervsdirektør mandag den 4. januar 2021.

Læs også: Færre fyringer end ventet hos Man Energy Solutions

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078