23948sdkhjf

Alliance i maritim software

Logimatic tilføjer Crewing & Payroll til SERTICA Fleet Management løsning via ny alliance med Soft-Team


Efter flere års tæt samarbejde mellem Logimatic og Soft-Team bliver Payroll og Crew Management softwaren, Omega, nu tilføjet til Logimatics produkt portfølje.

De to danske softwarevirksomheder, Logimatic og Soft-Team, står sammen i en ny alliance, hvor de kombinerer deres to produkter i en samlet løsning. De to virksomheder, med tilsammen mere end 70 års erfaring inden for shipping, har gjort det endnu nemmere for rederierne at digitalisere manuelle processer gennem software.

- Vi har haft et tæt forhold med Logimatic gennem mange år og har samarbejdet på flere forskellige projekter, når maritime virksomheder har haft behov for både crewing og fleet management software, forklarer Jan Hornstrup, adm. direktør i Soft-Team.

Lars Riisberg, adm. direktør hos Logimatic Solutions tilføjer:

- Nu tager vi denne gentleman’s aftale et skridt videre og integrerer Omega Crewing & Payroll i vores Sertica software, så vores kunder kan nyde godt af fordelene ved en samlet løsning fra en enkelt udbyder.

Flere rederier bruger allerede i dag integration mellem Omega og Sertica og integrationen vil blive styrket yderligere for at sikre, at den kombinerede løsning tilfører maksimal værdi til maritime virksomheder.

Hans C. Jensen, salgschef ved Logimatic Solutions uddyber:

- Min erfaring er, at flere rederier leder efter én udbyder, som kan tilbyde både crewing og fleet management software, hvilket giver god mening, fordi de kun behøver at gennemgå én købsprocess. Derfor tror jeg også på, at en alliance med Soft-Team vil blive godt modtaget af både eksisterende og nye kunder, lyder det fra salgschefen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094