23948sdkhjf

Svitzer udnævner ny direktør for driften

En udveksling af ledende medarbejdere er på vej imellem Mærsk og datterselskabet Svitzer, hvor Ingrid Uppelschoten Snelderwaard fra 1. december træder til som global driftsdirektør (COO).

Ingrid Uppelschoten Snelderwaard kommer fra en stilling som global chef for udstyr i Mærsk. Her har hun også tidligere været adm. direktør for Øst- og Centraleuropa i Maersk Line.

- I dag er innovativ tankegang og et digitalt mindset afgørende for at lykkes som en global slæbebådsoperatør, og det er præcis det, som Ingrid står for, siger Svitzers CEO Kasper Friis Nilaus i en pressemeddelelse.

I Svitzer tager Ingrid Uppelschoten Snelderwaard over efter Leonardo Sonzio, som i stedet rykker til moderselskabet Mærsk. Her vil han få titel af head of fleet operations. 

- Selvom jeg selvfølgelig er ked af at se Leonardo forlade Svitzser, er jeg også stolt over, at han skifter til en betydningsfuld rolle hos Mærsk. Leonardo har spillet en central rolle i at tage Svitzer til der, hvor vi er i dag, og jeg takker ham helhjertet for hans bidrag, siger Kasper Friis Nilaus i pressemeddelelsen. 

Læs også: Svitzer rokerer om på topposter

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109