23948sdkhjf

Semco Maritime udnævner ny Senior Vice President

Anders Benfeldt (56) tiltræder i dag som Senior Vice President med ansvar for at styrke Oil & Gasdivisionens udvikling og skabe gode resultater i et udfordret marked i overensstemmelse med Semco Maritimes strategi.

Det skriver selskabet i dag i en pressemeddelelse. 

Han bliver medlem af koncernens Senior Management Team og får direkte reference til administrerende direktør Steen Brødbæk.

Anders Benfeldt har over 20 års erfaring fra topledelse i førende virksomheder med stærke teknologiske kompetencer og globale aktiviteter. 

Som Vice President i FLSmidth-koncernen og CEO i FLSmidth Operation & Maintenance samt Director & General Manager i BWSC har Anders Benfeldt arbejdet indgående med den kommercielle drift i ingeniørvirksomheder og med strategi, forretningsudvikling, forandringsledelse og styring af komplekse globale projekter. Som direktør for Babcock & Wilcox Vølund A/S arbejdede han i 7 år både i Glostrup og Esbjerg.

- Jeg er glad for at blive en del af Semco Maritime og få mulighed for at samarbejde med ledelsen og de dygtige og dedikerede medarbejdere, der gør en stor indsats for, at Semco Maritime bliver kundernes klare førstevalg i en industri, der oplever betydelige udfordringer i disse år. Jeg ser frem til at bidrage til at skabe vækst og skærpe vores konkurrenceevne yderligere i et marked, hvor kunderne i stigende grad vil efterspørge gennemtænkt ingeniørarbejde og -ydelser med fokus på bæredygtighed, siger Anders Benfeldt

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141