23948sdkhjf

Genopstået FSG-værft vil gå efter flådeordrer

Flensburger Schiffbau-Gesellschaft (FSG), der blandt andet er kendt som tidligere leverandør af ro/ro-skibe til DFDS, er nu nået så langt i processen med at restrukturere værfet, at der bliver løftet en flig af sløret for den fremtidige strategi. 

I en pressemeddelelse skriver værftet, at en ny ledelse "med årevis af erfaring", vil være på plads i vinteren 2020, og at samtaler med potentielle kandidater er godt i gang. 

- Deres opgave vil blive at give FSG en strategisk orientering og vinde yderligere skibsbygningskontrakter for at fylde skibsværftet i Flensborg Fjord med både civile og militære nybygninger, fremgår det af pressemeddelelsen. 

Indtil videre er Stefan Kindler og Tarek Malak indsat som nye adm. direktører i værftet. En række virksomheder under Tennor Holding har desuden overtaget de 350 værftsarbejdere, som redningsplanen lagde op til at beholde. 

Som Søfart tidligere har skrevet, er yderligere 300 ansatte overgået til et transfer-selskab, da der ikke er arbejde til dem med den nuværende ordrebog. 

Læs også: FSG sikret overlevelse og to nybygninger

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125