23948sdkhjf

Krydstogtskib isolerer passagerer efter dansk coronatilfælde

'SeaDream 1' er det andet krydstogtskib i Norge, der bliver sat under karantæne efter virustilfælde ombord

Krydstogtskibet 'Sea Dream 1' har isoleret alle passagerer ombord, efter at en passager på det forrige krydstogt er blevet testet positiv for coronavirus ved hjemkomsten til Danmark.

Det skriver den norske avis Aftonposten.

Krydstogtskibet har omkring klokken 02 natten til onsdag lagt til kaj ved den norske kystby Bodø. Her det meningen, at passagerne onsdag morgen skal blive testet for coronavirus.

I en meddelelse til passagererne, som Aftonposten har fået adgang til, oplyser rederiet, "at gæsten ombord på skibet har rejst til Danmark fra Tromsø den 2. august".

- Vi er ikke vidende om, at andre gæster eller besætningsmedlemmer er smittede eller har symptomer på virusset, men vi tager selvfølgelig alle vores forholdsregler, oplyser rederiet og tilføjer, at samtlige besætningsmedlemmer har været isoleret i ti dage før indtørning. 

Der er ikke umiddelbart opgivet flere detaljer om den danske passager.

Den norske sundhedsstyrelse, Folkehelseinstituttet (FHI), bekræfter over for Aftonposten, at en passager ombord er blevet testet positiv for coronavirus. Rederiet Sea Dream Yacht Club har været i kontakt med FHI og de norske sundhedsmyndigheder i forbindelse med udbruddet.

'Sea Dream 1' er det andet krydstogtskib i Norge, der bliver sat under karantæne efter virustilfælde ombord. Krydstogtskibet 'Roald Amundsen' er også i karantæne, efter at flere passagerer og besætningsmedlemmer er smittet med coronavirus. To danskere var ombord på dette krydstogtskib.

Læs mere: Smittefrygt får Norge til at afvise krydstogtskibe med mere end 100 ombord

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11