23948sdkhjf

Chef for Norvic Shipping fratræder stilling grundet retningsskifte

Norvic Shipping mener, at virksomheden er i en god position på trods af et vanskeligt marked. Peter Borup fratræder stillingen som adm. direktør på grund af en ny forretningsstrategi

Peter Borup fratræder sin position som adm. direktør for Norvic Shippings tørbulksforretning, fordi virksomheden har implementeret en ny forretningsstrategi, skriver mediet Tradewinds.

AJ Rahman, formand og grundlægger af Norvics hovedkvarter i New York sagde ifølge Tradewinds, at Borup blev afskediget, efter at virksomheden valgte "at decentralisere sin virksomhed og gøre sine regionale kontorer mere autonome".

- Sidste november og december forventede vi, at markedet skulle gå gennem uro, på grund af disse nye brændstofstandarder og lignende ting, så vi implementerede en virksomhedsdækkende strategiændring," sagde Rahman til TradeWinds.

Dermed blev Borups job blev overflødigt. Foruden at beslutte en ny strategi har bulkermarkedet også medført, at Norvic Shipping har måtte skære "antallet af handysize og supramaxes, som det har på periodecharter, fra ca. 45 til 50 skibe sidste år til ca. 14 skibe i år".

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125