23948sdkhjf

Nabokrig blusser op på Lindø

Vindmølleproducenten MHI Vestas har tidligere politianmeldt skibsværftet Fayard, fordi partikler fra maling og overfladebehandling blæste uden for værftets område.

Og nu er den gal igen, skriver Fyens.dk.

MHI Vestas har sendt en klage til Kerteminde Kommune, efter at man for nylig måtte afbryde et sikkerhedskursus.

- Helt konkret havde vi nogle træningsessions i sidste uge (uge 19, red.), hvor flere deltagere simpelthen kunne smage det her maling. De tog efterfølgende billeder af deres arme og deres udstyr, og jeg kan jo se, at der er de her nedfalds-kemikalier eller malerprodukter på dem. Fysisk på huden, på brillerne, på deres tøj. For MHI Vestas er sikkerhed nummer et, og når vi bliver udsat for sådan nogle situationer, er vi nødt til at reagere, siger produktionsdirektør Martin Bjerregaard til Fyens.dk.

Hos Faryard mener værftsejer Thomas Andersen, at hele sagen er blæst ud af proportioner.

- Hvis der har været et forbisprøjt, vi ikke har observeret i den ene situation her, så kan jeg kun beklage. Det er derfor, vi venligt gik rundt med en miljøansvarlig i mandags og har en stålsikker rapport på, at han mener, vi har opført os efter reglerne. Hvis Vestas' medarbejdere som påstås har fået maling på sig, så er der en mulighed for, at det kan være Fayard. Man skal også bare lige huske, at Vestas samt andre firmaer derude også udfører overfladebehandling, siger han til Fyens.dk.

Læs også: Lindø øger overskud i 2019

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094