23948sdkhjf

Melding om eksplosion i et skib på Grenaa Skibsværft

Tre personer er blevet forbrændt og betegnes af politiet som svært tilskadekomne. De blev med helikopter fløjet til Rigshospitalet i København til behandling.

Der er sket en eksplosion på et skib i Grenaa, oplyser politiet torsdag formiddag.

Tre mænd er kommet alvorligt til skade i forbindelse med en eksplosion på et skib i Grenaa, oplyser politiet torsdag.

Brandvæsenet og politiet er rykket ud til ulykkesstedet. Skibet ligger på Grenaa Skibsværft ved Nordhavnsvej, oplyser Østjyllands Politi.

Formentlig er der tale om en gaseksplosion, som er opstået i forbindelse med arbejde på skibet.

Mandskab er ved at blive reddet ud af skibet, lyder det fra politiet klokken 10.15.

Om nogen er kommet til skade, er umiddelbart uvist. Politiet fik via 112 melding om sagen klokken 09.38, oplyser man på Twitter.

Grenaa Skibsværft bekræfter over for Søfart, at der er sket en eksplosion, men afviser at komme med yderligere detaljer som for eksempel navnet på det pågældende skib.

Men i følge billeder bragt på nettet af TV2 Østjylland drejer det sig om det danske entreprenørfartøj 'Grete Fighter' fra Peter Madsen Rederi.

Som Søfart tidligere har skrevet, blev Grenaa Skibsværft i 2010 overtaget af den store Grenaa-virksomhed HSM Industri med en 6.500 kvm produktionshal mindre end en kilometer væk fra værftet. Dermed er Grenaa Skibsværft nu en del af et koncernfællesskab, der tæller over 180 smede samt en 25 mand stor teknisk afdeling med ingeniører og maskinmestre hos HSM Industri.

Brandvæsenet og politiet rykkede ud til ulykkesstedet efter et alarmopkald til 112 lidt efter klokken 9.30. Skibet, en sandsuger, ligger ved et værft ved Nordhavnsvej, oplyser Østjyllands Politi.

Formentlig er der tale om en gaseksplosion, som er opstået i forbindelse med reparationsarbejde på skibet.

De tre blev forbrændt og betegnes af politiet som svært tilskadekomne. De blev med helikopter fløjet til Rigshospitalet i København til behandling.

Der er tale om en 31-årig mand fra Norddjurs, en 53-årig fra Syddjurs samt en 50-årig fra Vestfyn. Deres pårørende er blevet underrettet, oplyser politiet.

I øvrigt blev to andre tjekket for eventuel røgforgiftning.

Arbejdstilsynet er blevet alarmeret for at klarlægge omstændighederne ved ulykken, oplyser politiet.

Læs mere: Lille værft med stor familie

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14