23948sdkhjf

Danske Rederier aflyser årsdag

Det plejer at være en festlig dag med fokus på udviklingen i dansk skibsfart, aktuelle emner og Danske Rederiers medlemmer, men i år bliver der ikke nogen årsdag i Danske Rederier.

Brancheorganisationen oplyser i en pressemeddelelse, at med de omfattende restriktioner og anbefalinger om coronavirus har det været nødvendigt at aflyse dagen, som var planlagt til den 28. maj.

- Jeg havde glædet mig til, at vi igen i år kunne samle den danske shippingbranche og vores mange kontakter, men sikkerhed og sundhed kommer selvfølgelig først, og derfor har vi besluttet at aflyse årsdagen, siger formand for Danske Rederiers bestyrelse og CEO i Torm, Jacob Meldgaard.

Selvom formanden ærgrer sig over at måtte aflyse årsdagen, glæder han sig dog over, at dansk skibsfart er med til at holde verdenshandlen flydende i denne ekstraordinære situation. 

- 90 pct. af verdenshandlen fragtes til søs, og 75 pct. af alt det, vi importerer til Danmark, kommer til landet ombord på et skib. Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at vi sammen finder veje til at holde havets blå landeveje åbne, siger Jacob Meldgaard.

Generalforsamlingen i Danske Rederier bliver i år også anderledes, end den plejer, da den vil foregå online.

Læs også: Danske Rederier bakker op om tiltag til besætningsskifte

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125