23948sdkhjf

Tre skadede efter øvelse på 'Torm Maren' ved Guinea

Øvelse med redningsbåd endte utilsigtet, spansk flådefartøj bistod med hjælp

Tre besætningsmedlemmer på LR2-produkttankeren 'Torm Maren' er kommet til skade i forbindelse med en øvelse, der omfattede en af skibets redningsbåde. 

De tre besætningsmedlemmer befandt sig i redningsbåden og var på vej til at blive hejst ned, da en wire sprang, og redningsbåden faldt ned i vandet.

Det bekræfter Torm over for Søfart. 

Øvelsen fandt sted ud for Guinea i Vestafrika. Den spanske flåde, Armada Española, skriver på Twitter, at patruljefartøjet 'Audaz' var i nærheden og bistod med behandling af de tilskadekomne. 

Torm bekræfter, at de skadede besætningsmedlemmer modtog behandling ombord. Rederiet oplyser desuden, at 'Torm Maren' er blevet dirigeret til Conakry i Guinea, hvor de tre besætningsmedlemmer vil komme under yderligere behandling på et hospital på land. 

I mellemtiden er de pårørende blevet underrettet. Der var ikke andre besætningsmedlemmer ombord i redningsbåden, da den faldt i vandet. Ifølge Torm er de nærmere årsager til ulykken endnu ukendte, men en tilbundsgående undersøgelse vil blive sat iværk. Søfart følger sagen. 

'Torm Maren' sejler under Dannebrog, er bygget i 2008, er 245 meter langt og har en kapacitet på 109.672 t.dv. 

Kommenter artiklen (1)
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.172