23948sdkhjf

Færgebetjening af Bornholm bliver reduceret

Efter at Bornholmslinjen hidtil har været tvunget til at opretholde den normale sejlplan med fire dobbelte overfarter mellem Rønne og Ystad, slækker transportminister Benny Engelbrecht nu på kravene. 

I en pressemeddelelse fra Transportministeriet fremgår det, at fordi danskerne har taget myndighedernes opfordring om at blive hjemme til sig, er transportbehovet faldet markant.

- Ved at reducere antallet af afgange kan vi sikre en stabil drift og en robusthed i køreplanerne, så de rejsende, der er tilbage, fortsat har mulighed for at komme til og fra arbejde, siger Benny Engelbrecht i meddelelsen og fortsætter:

- Trafikselskaberne har oplyst, at en nedjustering i antallet af afgange ikke forventes at give pladsproblemer. Derfor synes jeg, det er sund fornuft, at trafikselskaberne tager bestik af den aktuelle situation og tilpasser deres køre- og sejlplaner.

Beskeden bliver taget godt imod hos Bornholmslinjen.

- Det kommer til at betyde, at vi får et ønske opfyldt. Det er meget, meget dyrt og en lille smule meningsløst at sejle med så få passagerer, som vi har gjort den seneste tid. Der er ikke nogen, der skal nogen steder i øjeblikket, siger Jesper Maack, kommunikationschef hos Molslinjen, ifølge TV2 Fyn. 

Med virkning fra på mandag den 23. marts kommer Bornholmslinjen til at sejle to dobbbeltture om dagen. 

Læs også: Molslinjen drosler ned til én færge på Kattegat

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126