23948sdkhjf

’Oslofjord’s besætning er kommet hjem

Den danske besætning fra Fjord Lines færge ’Oslofjord’ er nu kommet hjem. Det fortæller flere af de danske søfolk og cateringsmedarbejdere på de sociale medier.

Læs også: Danske søfolk må ikke forlade Fjord Line-færge

Besætningen var i går strandet om bord efter, at færgen var blevet oplagt i Sandefjord i forbindelse med, at Norge i lighed med Danmark har lukket landet og dets grænser ned som led i bekæmpelsen af CORVID-19-virussen.

Fjord Lines koncernchef Rickhard Ternblom oplyste i går formiddags til Søfart, at der blev arbejdet med en plan om bustransport fra færgens oplægger-kaj i Sandefjord til Kristiansand. Herfra har Fjord Line oprettet en ekstraordinær færgerute til Hirtshals efter, at rederiets øvrige færgeruter er blevet imidlertid indstillet.

Ifølge opdateringerne på de sociale medier endte den plan med at blive gennemført, hvormed den danske besætning ankom til Hirtshals i går aftes.

Rickhard Ternblom oplyste i går, at pladsproblemer i Hirtshals Havn ikke gjorde det muligt at sejle dertil for oplægning og afmønstring for den del af besætningen, der ikke skal blive om bord under den varme oplægning.

Derfor skulle den nødvendige bustransport mellem Sandefjord og Kristiansand opfylde en række sikkerhedsmæssige krav fra de norske myndigheder for at kunne gennemføres.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157