23948sdkhjf

Stena Line varsler 950 fyringer

Udelukker ikke yderligere afskedigelser

950 medarbejdere i Stena Line kan se frem til en fyreseddel som følge af, at passagertrafikken på det svenske rederis færger stort set er forsvundet i løbet af de seneste dage. 

Det oplyser rederiet i en pressemeddelelse.

Fyringsvarslet omfatter både ansatte på Stena Lines ni svenskflagede færger samt medarbejdere på alle de lokationer, hvor rederiet er repræsenteret samt i datterselskaberne Stena Line Travel Group och Retail & Food Services.

- Med den situation, vi nu befinder os i, har vi intet andet valg end at tilpasse virksomheden og vores omkostninger for at begrænse de negative konsekvenser og sikre den fortsatte fragtvirksomhed, siger Niclas Mårtensson, VD i Stena Lines, i pressemeddelelsen. 

Værst påvirket af covid-19-effekterne er rederiets drift i Skandinavien imellem Sverige, Danmark, Polen, Tyskland og Letland. Som Søfart berettede i går, har Stena Line indstillet operationen på Oslo-Frederikshavn, og rederiet vurderer i dag, at situationen ikke "vil komme sig" inden den vigtige sommersæson.

Stena Line er nu ved at gennemgå organisationen i samtlige regioner og udelukker ikke, at yderligere fyringer kan komme på tale. 

Læs mere: Stena lukker ned til Norge og Sverige

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125