23948sdkhjf

Princess-krydstogtskib mødt af stenkast i Reunion

Selvom de sidste besætningsmedlemmer nu har forladt krydstogtskibet 'Diamond Princess', hvor i omegnen af 700 passagerer og besætningsmedlemmer blev smittet med corona-virus i februar, er det langt fra slut med rederiets virus-relaterede kvaler. 

Det stod lysende klart, da et andet af Princess Cruises' skibe, 1995-byggede 'Sun Princess', anløb Reunion søndag den 1. marts. 

Ifølge Tradewinds blev skibet mødt af 30 lokale demonstranter, der med både barrikader og kasteskyts som flasker og sten forsøgte at forhindre turistbusser i at køre krydstogtskibets passagerer ud på ekskursioner. Kaptajnen kaldte passagerne tilbage på skibet, imens politiet brugte tåregas imod demonstranterne. 

Der har ikke været registrerede tilfælde af corona-virus på 'Sun Princess', men det var alligevel frygten for smitte, der fik demonstranterne til at gribe til handling. Skibet er på et længere togt, som med udgangspunkt i Australien har været forbi Asien, før turen gik til Afrika. Her er skibet blevet afvist i både Madagaskar og Mauritius, og nu går turen direkte tilbage til Australien.

Læs også: Corona-virus fører til aflysning af topmøder

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109